SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

URLs in web index в GWT

paobg

New member
Здравейте!

От една седмица съм с пренаписани адреси и съответно с нов сайтмап. Преди да направя промените индексирането на сайта беше сравнително добро, като ми даваше,че от общия брои публикувани линкове в сайтмапа около 60-70% от тях се индексират.

Тези дни пробвам да кача няколко различни сайтмапа и общия брой линкове съответно си е един същ, но при всички случай ми дава че има само 6 или 7 индексирани страници. В началото мислех, че просто е нужно време за да се обнови, но така седи от дни наред/вече седмица/.

Забелязвам обаче, че реално се индексират много повече от новите адреси, но все пак има и такива, които незнайно защо не се индексират. На какво може да се дължи тази бъркотия? Каква може да е причината някой страници да се индексират на челни позиции, а други дори и когато напиша адреса в гугле-то да казва, че ги няма. И също тези данни от GWT до колко са реални?
 
Re: URLs in web index в GWT

необходимо е повече време... според мен само това е...

да се надяваме, че ще е въможно най-кратко това време ако е само това, тъй като до сега не съм имал проблеми с бързото индексиране. Получи се след пренаписването, но явно ще трябва да се чака.
 

Горе