SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Намиране на изтекли домейни

nbsp

New member
Една платена програма, която ползвам и която може да спести много време на всеки, който активно инвестира в изтекли домейни.

Можете да търсите по много параметри (включително PR, Alexa и входящи линкове). Ценното е, че лесно отсява (по PR например) домейните, които са на аукцион (в GoDaddy например). Ако се ровите в хилядите домейни там със сигурност ще оцените програмата.

Програмата прави и проверка за фалшив PageRank. Самата проверка е с доста голям процент достоверност, но преди да наддавате в GoDaddy или друг аукцион все пак си проветете PR-а и сами.

Сайта е RegisterCompass.com (Аffid).

Преди имаше възможност за еднодневен акаунт, с който можеше да се източи списък с доста домейни, в момета най-малкият акаунт е за месец ($37). Има и демо версия на услугата, в която можете да поразгледате.
 
Последно редактирано:
Re: Намиране на изтекли домейни

Ако се регнеш ти пращат списък с домейни за продан и цени .
Ами имали домеини с четири букви още свободни :) , харесал съм я но незнам на такава ниска цена ,пък такъв ресусур да ти предоставят за правене на пари .

Ето нещо фрее http://www.domainsbot.com има уникални попадения после през wayback mashine . толкова за без пари
 
Re: Намиране на изтекли домейни

А за намиране на качествени .bg домейни, които са били дропени - влизате в http://georgi.unixsol.org/bg/ и пускате едно Xenu търсене за счупени линкове :)
 
Re: Намиране на изтекли домейни

Свали тази програма home.snafu.de/tilman/xenulink.html и пусни търсене за http://georgi.unixsol.org/bg/ Където ти връща no such host има голяма вероятност домейна да е изтекъл.
 
Re: Намиране на изтекли домейни

@Kaloyancho това пробвал ли си го ? Защото доколкото знам георги дърпа наличните зони от NS-a на регистър-а, а там не би трябвало да се пазят изтекли такива. А ако връща no such host може домейна да не сочи към никакъв уеб сървър.
 
Re: Намиране на изтекли домейни

Виж кога за последно е update-ван списъка :)

Първия домейн, който ми се наби на очи е bourgas-airport.bg :)
 
Re: Намиране на изтекли домейни

Има и демо версия на услугата, в която можете да поразгледате.

За отбелязване е че вече няма демо версия, само платен субскрипшън. Тествах го днес.
 
За: Re: Намиране на изтекли домейни

За: Re: Намиране на изтекли домейни

За отбелязване е че вече няма демо версия, само платен субскрипшън. Тествах го днес.

Здравейте, някой ползвал ли го е това чудо, заслужава ли си 44 долара за месец?
 

Горе