SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Проблем с плащане от потребител combatsambo

Re: Проблем с плащане от потребител combatsambo

Lili, твоя случай е съвсем различен от този на Denis, и коментарите, които на правих за неговия случай при теб не важат. Би ли обяснила какви проблеми по статиите са възникнали след като си помолила за първото заплащане. Начинът по който е реагирал, е на истина крайно некоректен. Въпросът ми също е - той публикувал ли е някои от статиите ти на сайта си - тъй като докато няма извършено плащане, те са твоя собственост. Надявам се все пак, въпреки че си изгубила надежда, този форум да го подтикне да ти изплати статиите, които си му изработила.
Аз самата съм работила за чуждестранни клиенти, които няколко пъти са ме лъгали по подобен начин, и знам колко неприятно преживяване е това.
 
Re: Проблем с плащане от потребител combatsambo

Atitedi, аз вече съм изпратила статиите, и нямам представа дали ги е публикувал. Аз разбирам , че би трябвало да са моя собственост, но при условие, че вече съм ги изпратила на този човек, нямам никаква гаранция какво ще направи с тях, а понеже и нямам отговор какви са му намеренията, просто трябва да прежаля както труда, така и изгубеното време и нерви.
А проблемите, които изтъква са подобни на вече споменатите - данните са дадени на счетоводството, а от там ни вест ни кост. Защото дори веднъж на месец да се осчетоводяваха такъв вид документи и плащания, вече отдавна трябваше да имам парите по сметката.
Аз дълго време се възпирах да пиша по темата, защото на мен целта ми никога не е била да обидя или да компроментирам някого, но много се засегнах, че изкарват мен виновна в случая, което ме и подтикна да кажа своето мнение във форума.
 

Горе