SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Трябва ми плъгин за drag-n-drop wordpress

nobreak

New member
Здравейте. Трябва ми плъгин за drag-n-drop на снимки или картинки за wordpress. Идеята е когато пишете нова публикация и вземате снимка от нета да не я теглите и после да я ъплоудвате на вашия хостинг, а чрез drag-n-drop да я вмъкнете в публикацията си с провлачване, като тя се качи на вашия хостинг. Ако някой ззнае нещо подобно, да свирка.
Благодаря.
 
Re: Трябва ми плъгин за drag-n-drop wordpress

До колкото си спомням това "като тя се качи на вашия хостинг"(от условието) не се изпълнява в решението понеже Firefox добавя снимката, но от източника предоставен от g images т.е. зареждаш снимка от друго място, а не от твоя хостинг.
 
Re: Трябва ми плъгин за drag-n-drop wordpress

Само да вметна, че с този метод не се решава проблема с качването на картинката на вашия хостинг. Тя остава на сървъра на които първоначално е.
 
Re: Трябва ми плъгин за drag-n-drop wordpress

Да и аз забелязах, че не се качва на сървъра снимката, все пак не пречи да благодаря на човека :). Еntwickler, ще пробвам...
 
Последно редактирано:
Re: Трябва ми плъгин за drag-n-drop wordpress

Пробвах и cache-images, но не ми върши нищо. Давам му cache from this domain, дава, че е свършило, но снимките са си пак със стария адрес, не на моя...
 

Горе