SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Бургаска среща на форума

traki

Оптимист ReMember
По случай успешното приключване на годината и преизпълнение на плана за петилетката се свиква среща на Бургаското webmaster-ско войнство с главна цел награждаване на лауреатите, задълбочено анализиране на постигнатите резултати и целеполагане за следващата година.

Място: неуточнено за сега бургаско заведение с тиха музика, дълги маси, богато меню, красиви сервитьорки и сгодни моми.

Дата в процес на уточняване: в рамките на следващата седмица 20.12 - 26.12.2010 (казвайте кога ще ви е удобно, та да се съберем повече хора)

Който е ЗА, да си напише предпочитанията за дата и бройката присъстващи. Предложения за заведения отговарящи на горните изисквания са добре дошли. Гости от цял свят също.

Участвайте и се включете в събитието на годината още сега! :)
 
Re: Бургаска среща на форума

ако не може да се монтира гребло, лично, с лопата, ще проправям път
 
Re: Бургаска среща на форума

Аз също най-вероятно ще дойда, ако не стане някоя поредна глупост :) Вземете изберете дата пиянки такива
 
Re: Бургаска среща на форума

Вземете изберете дата...

в сряда 22.12 или в четвъртък 23.12 ?
 
Re: Бургаска среща на форума

Еми освен и в сряда и в четвъртък?
В сряда едно пробно, а е четвъртък вече както си трябва?:D:D

Нищо против и за този вариант :)

Едно предложение към съфорумците с които не съм контактувал относно тази сбирка. Ако някой друг има желание да се присъединява към основната група, да се обажда, че най-вероятно уточняването за часа и мястото ще стане в последния момент и по друг информационен канал. Всички потвърдили участието си са свободни и за двата дни, стигнахме до единодушие и че по скайп и телефон ще се организираме за по-малко от 5 минути и най-вероятно така ще стане. Та ако някой се колебае дали да идва, да се разпише тук или да пусне едно лично, за да можем да се контактнем и да направим връзката по-интерактивна :)
 
Re: Бургаска среща на форума

Срещата е насрочена за днес 22.12.2010. Събираме се в 18:30 пред книжарница Хеликон, на пл.Тройката и после ще се ориентираме към някое заведение в района. Всеки е добре дошъл!
 

Горе