SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

Интервюто няма да го коментирам, простичко казано - каквито въпросите, такива и отговорите.

Обаче едно друго изказване ми направи впечатление



Предпиемачо, какво предлагаш ?Хората, които правели сео без купуване (не гадните спамери като мене) да ги изкараме пред дъската и да ги похвалиме, наградиме, да им дадеме почетни дипломи и какво още предлагаш?Каква е разликата дали купуваш или не, ако умееш да го правиш.Прави го както можеш, дали с купуване или без - твоя си работа.

След като гугъл се пробва да ни прави на маймуни, защо и ние да не (се пробваме да) го направим.

АЙДЕ СТИГА ЕТИКИ !!!

приеми го по следния начин правиш един печеливш сайт макар и с купуване на линкове дотук ок :) задай си следния въпрос какво ще правя аз със сеото на сайта през следващите две години или 5 години само ще си подновявам площадките ли? ама това е много глупаво да не си отделиш от печалбите за да натрупаш натурлани линкове и ако един ден веселбата цъкне ще има много прецакани... как ще обясниш това на клиент например ? така че ако сайта е сериозен нужно е сериозно отношение което обикновенно излиза по скъпо от купуванео другото са сайтове еднодневки :cool:
 
Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

traki, мен ли имаше предвид като използва думата "хейтърски", какво лошо съм казал, прочети пак и после се изказвай?Просто в днешно време хората дето могат да правят сео се броят на пръсти, а да се прави и категоризация кой как - просто не ми изглежда сериозно.

"bdd1, интересно ми е, ако в цитираното изречение от изказването на predpriemach.com, беше акцентирал върху думата могат, дали щеше да измислиш нещо по-позитивно и креативно като изказване"
не нито по-позитивно нито по-негативно
ако се е сторило негативно НА АВТОРЪТ МУ - извинения

както казах мнението си - "Прави го както можеш, дали с купуване или без - твоя си работа."
 
Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

трупай си и натурал ни де, не съм казал нещо различно, идеята ми беше да стават нещата, а на как стават
 
Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

Няма нищо случайно на тоя свят:)

Искаш да кажеш че екипа на форума е решил да се трупат повече постове чрез хейт ли?

Аз оная вечер си тръгнах, ама вие май сте си казали нещо след това ;)
 
Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

Предпиемачо, какво предлагаш ?Хората, които правели сео без купуване (не гадните спамери като мене) да ги изкараме пред дъската и да ги похвалиме, наградиме, да им дадеме почетни дипломи и какво още предлагаш?
Аз предлагам да ги черпя за да разкажат. Затова не черпя или черпя по друг повод :)
 
Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

Аз предлагам да ги черпя за да разкажат. Затова не черпя или черпя по друг повод :)

Добра идея , ама само с черпене ако някой казваше ...
 
Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

Аз питах кой е той. Просто и ясно. Не съм коментирал дали е добър СЕО спец.
От тук го познавам в съвсем друга светлина (КЗП). А това не ми се нрави, дори без моя КЗП случай. Човека ми писа на ЛС и мисля че се изяснихме.Толкоз.
Сигурен съм, че е супер като човек, знае повече СЕО от мен (е, това не е трудно де :) ) и тн.
 
Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

Какво се чудят всички? Не напразно хората са казали приказката, че някой като започне да изплува, те го дърпат за крака, за да се удави и той с тях.

Според мен, всичко е въпрос на лично мнение и малко доза завист.

Честно казано не съм имал възможност да говоря с въпросният човек, но определено от време на време прочитам някой полезни съвети в блога му и определено има какво да се научи от cloxy, но честно казано не съм фен на интервютата, по-простата причина, че ми приличат малко на лексикон и в общи линии не дават възможност на човек да изкаже мнението си по-въпроса от-до.

А относно мнението на предприемача, искам да кажа, че не съм напълно съгласен.

Всички знаят, че няма нищо по-хубаво от свежото и качествено съдъжрание, но това не е повод да наречеш някого оптимизатор. Безспорно Cloxy е един от най-добрите оптимизатори и добър писач, но освен всичко това просто описва решение на куп проблеми с които се е сблъсквал, което му носи натурални връзки.

Искам да кажа, че тезата ти не е правилна, по-простата причина, че има много хора които също пишат толкова увлекателно и интересно, позиционират се добре в Google, без чужда помощ, но това не ги прави оптимизатори.
 
Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

Какво се чудят всички? Не напразно хората са казали приказката, че някой като започне да изплува, те го дърпат за крака, за да се удави и той с тях.

батка, никой никъде никого не дърпа. Просто не чета блога на cloxy и не се интересувам чак толкова много от СЕО за да ми е познат(човека) и за да съм запознат с постиженията му, поради тази причина съвсем учтиво попитах кой е Васил Тошков. По мое скромно мнение може би като въведение трябваше да има леко встъпително слово - кой е човека който прави интервюто и кой е и с какво се занимава човека който дава интервюто.

п.с. след като прегледах блога и няколкото линка придобих по ясна представа за дейността му.

Поздрави :)
 
Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

Само да вмъкна, че и аз купувам връзки. Напоследък не, но преди съм купувал. Имам и още купени, които не са изтекли.

Мнението ми по отношение на търговията с връзки съм го изказвал много пъти. Според мен няма нищо лошо в това, даже не разбирам защо Гугъл го забраняват в правилата си. Преди не им пукаше и се продаваха по-малко връзки :) Със забраната си вкараха автогол, просто нещата стават така ;)
 
Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

Със забраната си вкараха автогол, просто нещата стават така ;)

Гоогле винаги казват: препоръчваме, ако искате се съобразявайте, правила, добри практики, но изрична забрана - това съм го виждал само при Adwords/Adsense :confused:

Аз ли съм го проспал или няма такова нещо като забрана :) Ако бъркам, пусни моля те един линк да видя че ми е интересно какво точно пише.

За платените линкове - през последните 40 дни купих първите три платени линка и вече и аз дори имам цели три които сочат към един от 80-ната ми сайта. Ако мислите че съм виновен, пребийте ме с камъни или по-лошо - репортнете ме на гугльо :D
 
Re: Интервю с Васил Тошков (Cloxy)

Buying or selling links that pass PageRank is in violation of Google's Webmaster Guidelines and can negatively impact a site's ranking in search results.

Източник: http://goo.gl/8ul0L

Аз го наричам "забрана", всеки може да го интерпретира както иска.
 

Горе