SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

ArenaBG отново в заплаха :)

Re: ArenaBG отново в заплаха :)

Нищо ново под слънцето. Поредното затваряне на сайтовете, който пречат явно само на управата ни. Това не е като да затвориш никому непознат онлайн мол, на който и цял репортаж му отделиха. Горките, вече повтарят сценария отново и отново, май скоро няма да видим нещо ново от тях. Това е в случай, че е така. НО по-вероятно е да не е така, ама грам. Прекалено смешно става, за да се траби пак, че ще събарят торентите - 3ти път за тази година. ;)
 
Re: ArenaBG отново в заплаха :)

Не знам от кога добавянето на линк към нещо е грешно в сайта ако е така се извинявам на всички.

Прочети правилата на форума. Забранено е добавянето на линкове към.... обикновено на такива места се пишат: се**, наркотици, рокендрол, via*** и медикаменти, казина и залагания, торенти и сайтове хостващи нелегален софтуер.

Предполагам на всички е ясно защо собственика на форума и други собственици на сайтове ги пишат тия неща - за да не им банне сайта гоогле или да влезе сайта в някой филтър.

Например един мой сайт още не може да си върне старите позиции заради 3-4 се** линка пуснати преди повече от година, просто в един момент посещаемостта стана 10 пъти по-малка и ходи го вдигай след това (сайта, а не другото което може да си помислят тия от вас с малко по-мръсно подсъзнание :) )

А за загрявката предполагам че s1yf0x просто се е майтапил за да се сетиш че неговата работа като мод във форума е да наказва такива постове. В някои форуми с по-строги правила вече щеше да си отнесъл наказание (гоогле може и да е индексирал вече линка)
 

Горе