SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Сайт за субтитри

diaboli4no

New member
Има ли бъдеще според вас сайт за платени субтитри с sms,които ги няма другаде и рикуести за превод .
 
Re: Сайт за субтитри

Има бъдеще... Но в най-кратки срокове ще излезе дублиран сайт, който да качва твоите материали безплатно там. Като се замисля... честно казано... Българска му работа... Малко хора ще дадат 1 левче за качествени субтитри, по-скоро ще чакат 3-4 месеца, за да може някой тийнейджър да им преведе филма с по 5 правописни и пунктуационни грешки в изречение.
 
Re: Сайт за субтитри

Един познат се опита да го направи и всичко, което постигна беше да го баннат от торент тракерите и да изяде хиляди псувни.
Българина не е свикнал да плаща.
 
Re: Сайт за субтитри

То само по себе си е нередно. Като искаш да гледаш филм - отиваш на кино.

Определено няма смисъл да правиш такъв сайт. Да не говорим, че има доста добре направени преводи в безплатните сайтове и едва ли ще можеш да предложиш нещо повече.

Българина не е свикнал да плаща, но определено е свикнал да прави безсмислени сайтове и да иска пари за смс-и и тн.;)
 
Re: Сайт за субтитри

И аз мисля че не е добра идея. А и то за най-популярните неща си има субтитри безплатни. Тоест много ти се смалява аудиторията. Пък и защо да плащат за субтитри хората, като не плащат дори за филма (както споменаха по-горе) :)
Виж ако някои иска да гледа някакъв много рядко срещан филм или клип и много държи на него, може би той би поръчал субтитри за него :).
 

Горе