SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Продавам bg-seo.net ( търг )

elunez

Member
Здравейте, продавам http://bg-seo.net
Системата е blogger.
Интернет Оптимизация - 2ро място
СЕО Оптимизация - 3то място
SEO Оптимизация - 2ра страница май

Нещо такова беше, все пак си проверете и вие, може да съм объркал 1-2 позиции. Можете да го ползвате като сателит без никакви проблеми. Последните 2 седмици му направих малко линкбилдинг, дано да вдигне още повече за seo оптимизация. Преди 6-7 месеца бях с тоя блог на 8-то място по seo оптимизация, после го зарязах, така че отсега мога да ви кажа, че лесно дърпа нагоре : ).
Created on: 30-May-10
Expires on: 30-May-11


Заедно със домеина получавате и блога, който се намира на адрес : seo4bg.blogspot.com


Търга започва от 100 лева
 
Последно редактирано:
Re: Продавам bg-seo.net ( търг )

Google Pagerank: 0/10
Alexa: 6,567,848

Индексирани страници
Google:50
Bing:21
Yahoo:26

Бенлинкове
Google:4
Bing:84
Yahoo:626
Alexa:15

2ро място - интернет оптимизация - слаба конкуренция - 9 900 търсения месечно
15то място - сео оптимизация - слаба конкуренция - 1 900 търсения месечно
20то място -seo оптимизация - слаба конкуренция - 18 100 търсения месечно

Прогнозен брой кликвания дневно: 0

Съдържание: от 3 проверени публикации 2 са с дублирано съдържание. (ако броим и 2я домейн в блогпост тогава 100% дублирано съдържание)

Колко каза, че му искаш?
 
Re: Продавам bg-seo.net ( търг )

Добре че ми копираш, че не знаех резултатите =) . Статистиката за бековете не е хич верна, освен ако не броим yahoo линковете. Аз на толкова си оценявам труда, статиите съм ги писал сам, единственият дубликейт контент може да е от латекса и другите 2 представяния на проекти. Домейна е вързан за блога в блогспот, тъй че не говори за дубликейт, редиректват се с 301.
Пак ти казвам - на толкова си оценявам труда, ако не се интересуваш недей пиши в темата, дал съм достатъчно информация, не мисля че крия нещо. Ако пък няма желаещи няма да го продавам и толкова, не съм умрял от глад, спокойно :)
 

Горе