SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Адесенс и афилитейт

miraco

New member
На начална страница съм поставил три Адесенс реклами, колкото е лимитът. Но имам две празни места, зная че политиката на Гугъл не позволява поставянето на други подобни реклами който не са одобрени от тях. Но мога ли да поставя някой афилитеит банер без да нарушавам правилата на Адесенс.
 
Re: Адесенс и афилитейт

Ето какво намерих в Адесенс политиката на Гугъл. Превода е с гугъл преводача, но се разбира.

Вие можете да показвате на Google реклами в същия сайт или страница и други реклами на трети страни, при условие, че форматирането или цветовете на рекламните визии на трети страни е различна достатъчно от тази на Google реклами. С други думи, ако решите да поставите други от Google реклами на едно и също място или страница като Google обяви, това трябва да е ясно за потребителя, че рекламите са обслужвани от различни рекламни мрежи и че липсата на Google реклами не е асоциация с Google. Ако формати са естествено подобни, Ви молим да избирате различни цветови схеми за конкуриращите се реклами.
Нашето намерение с тази политика трябва да бъде максимално справедлива към нашите рекламодатели, и с възможност и да се запази целостта на AdWords и AdSense програми. Можете да научите повече за това, както и всички наши политики, на нашата програмна политика страницата. Моля, имайте предвид, че конкурентните реклами се считат за част от съдържанието на сайта ви и трябва да следвате нашите политически насоки .
 
Re: Адесенс и афилитейт

Зависи от афилиейта и продуктите, които рекламираш.

Аз съм въртял CJ, Amazon, ClickBank, но само за продукти които отговарят на AdSense Program Policies. Предполагам, че ако афилиейтваш оръжие, алкохол, цигари и т.н. ще имаш проблеми.
 
Последно редактирано:
Re: Адесенс и афилитейт

просто не наподобявай рекламите на Адсенс, както съветват.

Зная че е така ама имам едно празно място което ме дразни от дълго време. Ще го мисля още преди да се реша.
 

Горе