SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Description на български или англииски

miraco

New member
Използвам готова система и вътре в админ панела има SEO настройки. Та в тези настройки има полета за description / title и keywords, системата има превод на 5 езика и за всеки език има възможност да се въведат тези неща. Сайта ще е изцяло орентиран към България...как е добре от гледна точка за отимизация, текста description / title и keywords за всички езици да бъде на български... или за испански да бъде на испански, руски на руски.
 
Re: Description на български или англииски

Описанието трябва да е на езика, на която е и самата страница. Няма да пишеш български дескрипщън на испанска страница я... :p
 
Re: Description на български или англииски

ОК, предполагам че дискрипшъна и заглавието не трябва да е един и същи за всеки език. Тогава ще се получи че на един сайт има 6 различни дискрипшъна и заглавия... или бъркам нещо.
 
Re: Description на български или англииски

преводите на страницата реално са ти 5 различни страници - съдържат една и съща информация на различни езици - съответно на БГ страницата метата трябва да ти е на БГ, на испанската страница метата трябва да ти е на испански.

Ако не искаш да слагаш различни страници на различни езици - просто изключи възможността за превод на други езици и си остави само БГ-страниците.
 
Re: Description на български или англииски

преводите на страницата реално са ти 5 различни страници - съдържат една и съща информация на различни езици

Искам да останат другите езици. Но едно и също съдържание да използвам за различните езици или на всеки език да поставя различен текст и дискрипшън. Как е по добре за SEO-то.
 
Re: Description на български или англииски

Май зацикли

добре де

БГ.сайта.цом/
тайтъл, дескрипшън на БГ

ЕН.сайта.цом/
тайтъл, дескрипшън на ЕН

Не е ли най-нормалното нещо тайтъла и дескрипшъна да съответстват на думите и езика, които са ти в тази страница?

Щом имаш възможност да дадеш за всяка страница в различните езикови версии отделен тайтъл и дескрипшън - използвай тази функционалност :)
 

Горе