SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Как да проверя страница за blackhat

nikkola

Member
Има една страница, която се съмнявам че показва нещо различно на гугъл. Цяла сутрин се ровя из кеша и нищо не забелязах.
А иначе страницата няма нормална навигация а само опция за търсене. Като търся някоя дума, ми дава например 10 резултата и след това още 5 страници. Като погледна кода, в него има лист с линковете на следващите резултати. Например Dell Inspiration, има 50 резултата , виждам първите 10 и след това от 11 до 50 като списък, съответно с моделните ралики в наименованието. Това също си е blackhat?
 
Re: Как да проверя страница за blackhat

Интересна страница изглежда Моля прати ми линк да я видя.
 
Re: Как да проверя страница за blackhat

1. Доколкото ми е известно няма инструмент за такава проверка.
2. Трябва да познаваш дефинициите за black-hat и да познаваш техниките за реализирането им, след това да търсиш в даден сайт bh
3. Не гледай в канчето на другия и не си мисли, че ако го накълвеш пред Google ще скочих напред.
 
Re: Как да проверя страница за blackhat

Като търся някоя дума, ми дава например 10 резултата и след това още 5 страници. Като погледна кода, в него има лист с линковете на следващите резултати. Например Dell Inspiration, има 50 резултата , виждам първите 10 и след това от 11 до 50 като списък, съответно с моделните ралики в наименованието. Това също си е blackhat?

Това че резултатите от 1-10 са видим за потребителя а другите са заредени и ще се ползва paging с javascript/jquery примерно едва ли blackhat. Незнам дали такъв е случая но определено невинаги ако има скрито съдържание това е заради bh!

Не ми стана ясно и за какво точно ровиш в кеша (кой кеш)? Какво очакваш да намериш?
 

Горе