SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Питанка за Пейпал

ivanpetrov

New member
Значи, имам сега един обикновен акаунт в пейпала.Смятам да си откривам фирма и там ще искам отделен акаунт.Мога ли да си открия още един фирмен(с нов меил и парола)?
Ако не, мога ли да си открия един бизнес на стария акаунт и така да си ползвам едновременно персонален и бизнес, които да са отделни, но със една и съща парола?
 
Re: Питанка за Пейпал

Благодаря зи за отговорите.
Проблема е верификацията обаче.Как се верифицира бизнес акаунт?И дали следят ип адреса?
Нали тези акаунти ще трябва след време да ви верифицирам с личната карта на управителя, т.е. моя милост.Е няма ли да има проблеми ако видят една и съща лична карта.
 
Re: Питанка за Пейпал

Не ми се е налагало да верифицирам акаунта си с изпращане на документи. За сега само с кредитни карти съм минавала, но може би защото не правя големи единични транзакции. Макар че, не виждам проблем да имаш и личен и бизнес акаунт с една и съща лична карта, все пак едното е за лични, другото за бизнес цели.

А що не вземеш да се регнеш и да спреш да се притесняваш :D
 
Re: Питанка за Пейпал

Е то рано или късно ще се наложи да се верифицираш, няма къде да ходиш.И мисля че по техните правила не го позволяват.

Някой верифицирал ли е досега бизнес акаунт, как става това?
 
Re: Питанка за Пейпал

Ако си направиш труда да прочетеш общите условия на PayPal ще разбереш, че можеш да имаш един Personal и един Premier или Business акаунт. Персоналния мошеш да го направиш Premier или Business или да отвориш нов Premier или Businessв. Верификация ще правиш за да си вдигнеш лимита за теглене на суми към дебитната/кредитната карта която си регистрирал. При всички случаи, ако правиш нов акаунт трябва да си извадиш и нова дебитната/кредитната карта.
 
Re: Питанка за Пейпал

ми те верифицирани стават като си регистрираш картата. по-важно е какъв ти е лимита по сметката. моя премиер (към който имам 3 карти) е с месечен лимит за обратно теглене към картата 10000 Euro. И честно казано картите от тоя, не ги приема за регистрация в персоналния.
 
Re: Питанка за Пейпал

Значи мен идеята ми е да имам различни акаунти с различни карти вътре - това лесно меже да се постигне.Но проблема са лимитите.Проблема е като ми поискат лична карта.Ако им изпратя една и съща лична карта дали ще е проблем това?По техните правила наистина май не можело, но от друга страна съм чувал много хора да твърдят че го правят и нямат проблеми.То каква им е кирията на тях да те ограничават и да ти пречат?
По принцип как става вдигането на лимитите на бизнес акаунт, по същия начин с лична карта ли?

flasher говориш за различни акаунти с различни мейли и пароли ли?Пращал ли си им лична карта и на двата?
 

Горе