SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос

huh

New member
Здравейте,
Имам няколко въпроса.
1. Възможно ли е да добавиш реклами на Гугъл, ако сайтът е с безплатен хостинг(да го одобрят)?
2. Ако сайтът е с безплатен хостинг, но има много посещения (над 1000) какви пари биха се изкарвали (сайтът е на български ези)?
Благодаря!
:)
 
Re: Въпрос

1) хостингът няма значение, предполагам говориш за (суб)домейна. Ако те е страх, че може да те отхвърлят, кандидатствай за адсенс с яист твой си домейн с хубав сайт, пък после си добавяш и други
2) доколкото знам от други теми във форума, българските реклами са доста евтини. Предполагам, че за 1000 импресии дневно ще изкарваш нещо между 20 и 100 лв на месец (зависи от нишата) но все пак нямам български сайтове и само допускам, на базата на английските

И нещо от мен - защо посещаван сайт е на безплатен хостинг/домейн? Ако домейнът си е твой - няма проблем, но ако е събдомейн (хит.бг?) по- добре купи домейнче (<10$ на година) и евтин хостинг -- с тези посещения ще си струва.
 
Re: Въпрос

Предполагам, че за 1000 импресии дневно ще изкарваш нещо между 20 и 100 лв на месец (зависи от нишата)

Приблизително така стоят нещата, потвърждавам от личен опит с български сайт, с 1000 посещения, не импресии, дневно.
 

Горе