SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Под наем: Сайт за фирма за вътрешни ремонти

Kalin4y

ORM / SEO
даваме сайта www.vytreshni-remonti.com под наем за 130лв. на месец. В тази цена се включва наем на домейна и хостинг, както и SEO поддръжка за 3 месеца. В момента сайта се позиционира на 6-7 място по търсене на вътрешни ремонти. Хората, решили да го вземат получат пълни права за достъп до сървъра посредством FTP и при желание SQL база данни - MySQL или Postgre.
От както е пуснат официално преди около 10тина дена има получени 3 майла за запитвания за извършване на строителни дейности от интериорна гледна точка. Целта е да го позиционираме в топ 3 и клиентите, които се решат да го ползват да останат доволни.

При възникване на интерес у някой може да пише тук, на лично съобщение или по ICQ-то.
 
Re: Под наем: Сайт за фирма за вътрешни ремонти

Много много е ефтино !!!

Това е надницата на калфата (чирака даже) !

Ако ще и да е на 4-та страница все някой ще направи поръчка !

ПП: Че той е на 1-ва за ремонти !!!
 
Последно редактирано:
Re: Под наем: Сайт за фирма за вътрешни ремонти

Успех с Наема, току що ми дойде идея, дали не е добре такъв тип сайтове да се правят като каталози за фирми за съответната услуга - почистване, хамали, кърти мивки etc. :)
 
Re: Под наем: Сайт за фирма за вътрешни ремонти

Опитай да го разпространиш и по форумите за строителство и разни направи си сам ... Успех
 
Re: Под наем: Сайт за фирма за вътрешни ремонти

то сайта е продаден много отдавна....класира се на 1во място за вътрешни ремонти и 1-2 за ремонти. Запитвания имаше средно по едно на ден и честно да ти кажа за много малко го дадох. И ся някъв прошляк обира каймака, че е номер едно със сайта и си го пише в портфолиото )
 

Горе