SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Купуване на домейн от Godaddy ( .ИНФО )

Абе трябва ми някой да ми земе едно домейнче от Godaddy , аз имам пари в Paypal-a , но когато пристъпя към плащане чрез Paypal и ми иска кредитна / дебитна , а нямам добавена в акаунта

Че ако има някои навит да ми земе домейна му пращам парите които е дал за него + 1 $ за услугата

10х предварително ! :)
 
Re: Купуване на домейн от Godaddy ( .ИНФО )

Амии... защо не си вземеш "Безплатен .INFO домейн", има ги в подписа ти?
 
Re: Купуване на домейн от Godaddy ( .ИНФО )

Хаха! А ти освен да спамиш за друго ставаш ли бе, Робот?!?

Това беше един сайт , а вече е затворен , пък и тва няма нищо общо с темата така , че беги да трупаш другаде мнения
 
  • Like
Реакции: nbsp
Re: Купуване на домейн от Godaddy ( .ИНФО )

thebusiness, батка, не мисля, че когато някой не ти е на мнението трябва да решиш, че е спамер ;) Доколкото ми виждат очите, човека е един от първите регистрирани тук, вероятно е и администратора на форума, така, че какъв според теб ще му е замисъла да спами из темите?! ;) Аз не виждам нещо подобно :) Относно проблема ти, най-добре отиди и си добави една кредитна/дебитна карта и си реши проблемите, че по мои наблюдения навсякъде в интернет където се ползва метод за разплащане чрез пейпал, се изисква да си верифицирал акаунта си :( И аз имам този проблем и в бъдеще ще взема да свърша тази работа, понеже сам виждаш колко неудобно е постоянно да молиш някой да ти свърши работата, пък и всичко е в пъти по сигурно.
 
Re: Купуване на домейн от Godaddy ( .ИНФО )

Да така е , но сега просто нямам възможност да си добавя..
А иначе дори и един от първите регистрирани да е , мнението му пак си остава безполезно и ненужно :eek:

Значи първо в татенцето през пейпал одобряваш метод за плащане, който те да ползват в бъдеще, следователно никой няма да се набута да го стави в твой акаунт.

И второ, ако съм на мястото на неразрушимото пространство :) щях да хвърлям ези/тура за да ти дам шанс следите ти във форема да не изчезнат...
 
Re: Купуване на домейн от Godaddy ( .ИНФО )

Чакай малко бе , да си ме видял да казвам , че ще се взима от мой акаунт? Взимаш си го в твоя и после го прехвърляш.. Цялата работа става за макс 5 минутки.. Или дай да се заяждаме.. пфу.

П.п

тва за ези - тура не го разбрах.
 

Горе