SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Галерия със сток снимки от България

Re: Галерия със сток снимки от България

Ами тогава темата е за Пазар, а не за Дизайн форума....
 
Re: Галерия със сток снимки от България

Искам да кажа че снимките са страхотни! Но по-добре си сложи някакъв воден знак, защото един Print Screen и после един paste в някой графична програма и нататък ти е ясно. Поздравления още веднъж за високачествените снимки
 
Re: Галерия със сток снимки от България

Повечето от снимките не са нещо толкиова особено, има няколко добри иначе. Относно "краденето" принт скрийна не е добра практика а и е ненужен имайки в предвид, че всяка една снимка може да бъде свалена след бърза справка в сорса за пътя до нея.
 
Re: Галерия със сток снимки от България

View Selection Source и си взимаш адреса директно.
Код:
albums/userpics/10002/carevec12.jpg
А във файрфокс директно си завлачваш снимката в адреса или табовете и ти я отваря.


Та воден знак задължително щом ще продаваш.


А тия copyright java script-ове по добре ги разкарай да не дразнят хората.
 
Re: Галерия със сток снимки от България

Сайта е насочен към дизайнери професионалисти. Често те предлагат на клиентите си сами да изберат снимките, които да се ползват за проекта, съответно клиентите им си плащат снимките.
Винаги са ме дразнили водните знаци ... човек не може да разгледа нормално снимката.
Иначе да, всеки може да ги открадне, но толкова малки (като резолюция) могат да вършат работа главно за web. Приятели, които са в този бизнес ме увериха, че сериозен сайт едва ли ще открадне снимка.
Фотографската общност е много чувствителна на тази тема и се вдига огромен шум при подобни случаи. Вече има и ефективно осъдени вестници.
java script-а е по-скоро за напомняне, че снимките не са за свободна употреба.
 

Горе