SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Google TV Ads

nullsoft

Active member
Re: Google TV Ads

Определено бъркат в меда на агенциите с това :)
Интересно е обаче като си зададеш CPM примерно $5.00 и пуснеш рекламка в една малка регионална телевизийка като bTV например това "М" как по точно се смята? Защото по техни думи с 2-3милиона аудитория ще плащаш 10000-15000 на импресия при дневен бюджет от $250 само част от зрителите ли ще те гледат?

Мисълта ми е, че обратната връзка е трудно доказуема. Което е значително подобрение спрямо несъществуващата такава в момента, като се замисли човек :)

Тази система доколкото се приеме от телевизиите(а вероятно ще се приеме добре, защото те са на зор) ще направи достъпа до ТВ реклама на стартиращите и малките фирми доста по лесен. Самоче като знам бизнес формалностите като доставчик на услуги през гугъл няма да е лесно на по малките телевизии да се включат, за българските още по малко.

бтв е просто за пример за претенции за аудитория, които няма как да се потвърдят в случая. Далеч съм от мисълта, че ще са налични там за реклама скоро обаче.

Всъщност съм приятно изненадан от тези ТВадс. Гугльовците правят една камара проекти свързани с видео, с цел да го монетизират и като принцип са кой от кой по бездарен. Това не е пряко свързано с видео монетизация но пък е първото смислено "видео" нещо от тях от доста време насам :)
 
Последно редактирано:

Горе