SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Разликата в броячите

gstoychev

New member
Здравейте приятели,
Чел съм теми по темата, но не намирам нещо по-конкретно в тях. Имам три брояча инсталирани и трите ми показва различно. StatPress plugin на WP и G! Analytics имат що-годе сходни показания, но WassUp направо сцепва. Той ми показва много повече посещения. Как да се доверя и на кого? Освен това от време на време имам някакви лавинообразни покачвания на RSS посещенията до 3 000 на денонощие, което за моят скромен блог е невиждано. Имате ли мнение или предположение по темата?
 
Re: Разликата в броячите

ами ползвай фиид бурнър. сигурно имаш много рсс реадерс или грабберс.
 
Re: Разликата в броячите

По-добре ползвай Само G! Analytics . Другите се манипулират лесно / наблюдавам един няколко сайта, които се помпат здраво /. Предполагам си на собствена машина защото WassUp при 3000 на 24 /ч. = гневен емайл от хостинг провайдера ;)
 
Re: Разликата в броячите

Wassup просто хваща абсолютно всичко. Докато другите хващат само javascript enabled user agent-и.
Wassup наистина ядосва провайдърите - освен ако не си на VPS и по-високи планове.
Но като съм гледал неговия процент натоварване спрямо други wp Плъгини не е чак толкова страшен. Аз замо на един сайт съм с включен 100 процента от времето wassup и ми допада да следя в real-time нещата. Особено и google бота как обикаля....
 

Горе