SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Размяна на линкове

sofremonti

New member
Здрaвeйте,
търcя сaйтове в сфepата на стpoителствотo и имoтите за paзмяна. Същo така купувaм места в блoговe на cъщaтa темaтика за публикувaнe на стaтии и ревютa. Повече инфo на лс или тук: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=9023
 
Последно редактирано:
Re: Размяна на линкове

Ако си навит да разменим банери. В моя сайт мога да сложа 125на125, 150на 150 или 160на600, че самия сайт не е структуриран за размяна на линкове.
 
Re: Размяна на линкове

софремонти, целта на сайта да вади пари от адсенс ли е или от ремонтните услуги?
 
Re: Размяна на линкове

Ми адcенcа си е за мен. Така ми плащат за оптимизиране и поддръжка на сайта. Иначе фирмата собственик на сайта си прави пари от ремонти.
 
Re: Размяна на линкове

не знам дали сте се питали един друг кой как оценява ползата от сайта, но имаш големи шансове да вадиш повече от рекламките отколкото те от услугите :)
 
Re: Размяна на линкове

имаш лично
 
Re: Размяна на линкове

Сега да предложа нещо на всички заинтересовани.

В сайта ми Всичко в Седем имам категория За Дома, така че ако ви се занимава да напишете статия тип списък от 7, ще ви я пусна в сайта, и така ще имате линк от самата статия.

Става и за други тематики, не само за ремонти. Може и да се регистрирате в сайта и вие да си публикувате, а ако не ви се занимава пратете ми текста на ЛС
 
Re: Размяна на линкове

Ако искаш, ще разменим с моя сайт remonti.info. В ТОП10 е при търсене на "ремонти". Скоро ще отпуши и ще е в ТОП5, надявам се :)
Гледам котвата която ми трябва е заета при теб. Ако промениш другия сайт и сложиш "ремонти" за моя бих могъл да сложа едно банерче 150на150 към теб. И това последно. Повече от 5 изходящи няма да има, освен адсенсе де.
 
Re: Размяна на линкове

И какво пречи, че е заета котвата? Вече съм се уговорил с другия, не е редно да му я променям.
Пич не помня даже откога е тази тема. Има няма сигурно 3 месеца. В началото е упоменато кво бих искал и как може да стане.
 

Горе