SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SEO Bulgaria @ Mixx

nbsp

New member
Стартирах група (SEO Bulgaria) в Микс където можете да си букмарквате, каквото намерите за добре - стига да е свързано със SEO. Чувствайте се поканени да събмитвате на български, английски, руски или какъвто език предпочитате. :)

Групата изисква одоберние от админ, за да не се напълни с иностранци.
За желаещите, ще гледам да пускам одобрението бързо.

Може да дадете и малко подкрепа в http://dao.bg/story.php?id=20111
 
Re: SEO Bulgaria @ Mixx

nbsp е с връзки :)
 
Re: SEO Bulgaria @ Mixx

Микса го преебаха с тоя nofollow...
Нямат трафик, сега нямат и връзки. Не отиват на добре.
 
Re: SEO Bulgaria @ Mixx

Скоро усещам как тоя nofollow и търсачките няма да го ебават за нищо, ама а да видим... с това слагане на nofollow навсякъде само стимулират купуването на линкове (ае не се ли бореха и срещу него?)
 
Re: SEO Bulgaria @ Mixx

Ако търсачката не черпи информация за важността на страници от големите социални мрежи, то не виждам от къде. Искам да кажа, че тоя nofollow при големите социални мрежи е само за сплашване на спамърите. Доста неефективно.

В referringlinks.com взеха да се регистрират разни, само заради връзката и веднага си махат кода. Нищо, че връзките там се генерират с JS и няма как търсачка да ги види. Сложих nofollow, даже навсякъде подчертах, че връзките имат nofollow.

Ефектът беше нулев - продължават да си слагат кода временно, само за да вземат "връзка" от системата. Сами си правете изводите има ли смисъл да се използва тази глупост някъде въобще.
 
Re: SEO Bulgaria @ Mixx

Е да ама има и други търсачки не само Google ;) Доста голяма част от спамерите се целят и към другите търсачки, така че може такова стадо да си набарал
 

Горе