SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Още един въпрос

metadjazve

New member
Извинявам се днес почнах да прекалявам със въпросите:)
Значи някой знае ли надежден БГ сайт който да пазарува във ebay и други чуждестранни онлайн магазини и да ги доставя след като предварително съм си избрал нещо и им кажа да наддават или направо да го поръчат и да ми го доставят.
Надявам сте ме разбрали.
 
Re: Още един въпрос

Знам за съществуването само на едно - не ти се пада да плащаш мита.
Може и още да има.
не е точно така а и митото е най-малкия проблем - 6% е :)
В БМВ форума има един пич който купува и доставя и ми каза, че плащат, защото идват с пратка - повече от едно нещо, а аз съм имал покупки за 150 - 200 долара, без да се налага да плащам нищо, а ако идва с DHL и други големи фирми - там няма измъкване, друг вариант е да помолиш продавача да пише по-ниска стойност, врътки си има доста :)
 
Re: Още един въпрос

а пък ако напише и че е "подарък" и не го застрахова срещу повреда при спедицията може и нищо да не платиш, иначе мито, че и при някои OEM продукти (цена + мито)*1.20 заради ДДС-то :)
 

Горе