SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Некоректност спрямо Regia.Bg

exP

New member
На обяд пуснах поръчка за домейн и ги питах защо са ми взели хх.хх сумата тъй като съм посочил и промо код с намаление и ми писаха сумата ви е върната направете нова поръчка направих и ми върнаха този имейл
"За съжаление посоченият домейн е регистриран междувременно."

Парита са ми ги върнали но не мислите ли че е малко съмнително и некоректно спрямо мен домейна беше за СЕО състезанието.
 
  • Like
Реакции: nbsp
Re: Некоректност спрямо Regia.Bg

За съжаление понякога се получават такива неща.

Но винаги при подобни проблеми връщаме парите и предлагаме безплатен домейн - би трябвало вече да сте получили списъка от един от колегите.
 
Re: Некоректност спрямо Regia.Bg

Имайки предвид, че толкова много хора стояха с по две клавиатури и Ctrl+F5 днес в 12 заради прословутата дума, е нещо нормално. И при нас имаше подобен случай - извинихме се на клиента, а той използва следващите 10 мин след нашия e-mail да си измисли нови два домейна и да си регистрира тях. Не винаги провайдера е виновен, става въпрос за толкова много желаещи да регистрират един и същи домейн......
 

Горе