SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Google Chrome Themes

Re: Google Chrome Themes

Chrome за линукс, ако е това Chromium, не знам дали може да се нарича истински chrome за линукс или има друг? Понеже на официалната страница продължава да си стои само за Windows.
 
Re: Google Chrome Themes

С риск да минем леко офтопик:
Убунтуто ми върши чудесна работа, но ми липсват 2-3 програмки* и като цяло бързина на работа, заради набити уиндоуски навици.

* - notepad++, Photoshop CS3, някоя семпла игра и т.н.

Седмицата от своя страна предоставя реалната възможност да ти се скапе активацията (нали ако не е легална) и аз не веднъж съм се парил от липса на компютър заради скофтена активация. За това, без значение кое ползвам, мисля да имам и двете, на отделни инсталации. :)
Попрочетох някои работи за 64бит ОС-и и мисля да ги пробвам също. :)
 
Re: Google Chrome Themes

Мда, забелязах 2-3 неприятни бъга, единия го писах по-горе и за момента се въздържам.
Всъщност за момента ще правя пълен преинстал -> от 32 бит към 64бит Win7/Ubuntu. :D

Явно си го ползвал доста отдавна. В момента не откривам разлика между Windows версията и Chromium за Linux. Потдържа си темите перфектно и да не съм голословен прикачвам един скриин на екрана си.

chrome.png
 
Re: Google Chrome Themes

Като го гледах първият път даже ме страстна като се уголеми на целият екран почти. Определено е типично по Гугалски - супер не стандартно :) Няма да пиша суперлативи за тях... че са си н.1 :)


Що се отнася до браузъра ще изчакам да изкарат стабилна версия за Убунту и да си напълнят допълненията - като автоматична проверка на Gmails, някаква алтернатива като FireBug и ще мигрирам може би...
 

Горе