SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Добави линк в Directory.horoskopite.com

ivo94

Active member
Добавете линка си в директорията на Horoskopite.com PR-2 за момента .
Принципно директорията е със изискване за реципрочен линк, но в следващите 4 дена включително и неделя ще се добавят всички добавени линкове на домейни от първо ниво без реципрочен линк от тяхна страна.
"Примоцията" важи само сега за 4-те дни и публикувам офертата си само тук, след което задължителното добавяне на реципрочен линк пак ще се възстанови.
http://directory.horoskopite.com
 
Re: Добави линк в Directory.horoskopite.com

За 40 минути се добавиха 11 линка(които са одобрени вече) :) добре го давате. Може да добавяте и поддомейни ;) айде от мен да мине
 
Re: Добави линк в Directory.horoskopite.com

До момента са добавени над 100 линка и остават 1 час и 30 минути до края на нереципрочното линкване . Побързайте да добавите и вашия линк.
 
Re: Добави линк в Directory.horoskopite.com

То си е с реципрочни линкове отдавна. Но след някой месец може и пак да пусна свободната регистрация за постоянно. Ще помисля върху това ;)
 

Горе