SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Малко съвет за мета таговете...

miraco

New member
Кажете , как е най добре...нужно ли е във всяка страница на сайта ми да се повтарят едно и също описание в метатаговете или за всяка страница е по удачно да са различни думите. Това е сайта ми www.ggconstruct.com . От една седмица се опитвам да го оптимизирам но се замислям вече дали правилно съм разположил всичко в HTML .
 
Re: Малко съвет за мета таговете...

Добре е да са различни, но реално те няма да окажат влияние на SEo-то ти (поне от гледна точна на Google). Не им отделяй много внимание. Единствено на description може да отделиш, понеже ако е добро то ще се покаже в резултатната страница на google и ще се види от потребителя. С него можеш да го заинтригуваш.
 
Последно редактирано:
Re: Малко съвет за мета таговете...

1. Всяка страница с различен персонален тайтъл с максимална релевантност към съдържанието.
2. Всяка страница с различен персонален дескрипшън описващ най-добре съдържанието, както колегата по-горе спомена, ако е добър според гугъла го ползват за снипет в резултата и макар и официално да не е казано нищо за "тежеста" на този таг при ранкването, не го и отричат... => Не го пренебрегвайте! ;D
3. Кийуърдс таг... Гугъла този таг директно го подминава като малка гара при позиционирането. Лошо няма да го има, но реална файда никаква.
4. Каноникал таг... Много важен таг ако има динамичи страници достъпни през няколко адреса.

Има още няколко важни тага там за предишна и следваща страница и т.н. но горните са най-важните, особено тайтъла и дескрипшъна. Но е важна и самата структура на сайта, гугъл й отдава особено значение. :rolleyes:
 
Re: Малко съвет за мета таговете...

Мерси за отговорите...ще пипна по таговете...но сигурно и по сайта трябва да пипна...зная че не е лесна работа, особено за начинаещи като мен...
 

Горе