SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

B
Реакции
0

Профилни постове Последна активност Постове Относно

 • <a href="http://wasteland-bg.com/" target="_blank" title="Fallout Vault BG - Bulgarian 'Radioactive Oasis' in Wasteland">Fallout Vault BG</a>

  <a href="http://wasteland-bg.com/vic-land" target="_blank" title="Вицландия - страната на смеха до сълзи">Вицландия - смешните вицове и картинки</a>

  При мен вече са готови, добавени. Нали поставих линковете, банерът става излишен, пък и сайтовете ми са доста тежки и без това.
  Ако искате, добавете банера си тук - http://wasteland-bg.com/banner/ - ще се покаже в още 200 сайта.
  Ако не ви пречи това, че сайтовете ми не са по темата, няма проблем. Линкове разменям в два сайта - Fallout Vault BG - Bulgarian 'Radioactive Oasis' in Wasteland и Виц-ландия - страната на смеха до сълзи - може да ги видите в подписа ми. На първия линковете са тук. На втория - в лявата колонка над логина и излизат по всички страници. Ако някой ви устройва, пишете кой и дайте линк и названието му, а после и аз ще ви изпратя моя.

  Fallout Vault BG е с ПР3 след атаката на пандата, а Виц-ландия падна на 0.

  Редакция:
  Мога да приема и банер във Fallout Vault BG, но ще се ротира заедно с други и ако искаш да провериш дали си е на мястото, ще трябва да покликаш "рефреш". Излизат на всички страници в сайта. Размер 468х60.
 • Зареждане…
 • Зареждане…
 • Зареждане…

Горе