SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Последно съдържание от bgtifo

 1. B

  Цени ли се трудът на копирайтърите?

  10 лева на 100 думи е наистина много. Макар че ги има и такива, които търсят някой да им върши къртовска работа за 2 лв. на 100 думи, което също не е окей.
 2. B

  Цени ли се трудът на копирайтърите?

  Това е много дълга и широка тема... да, някои хора оценяват какво правиш за тях, а други го приемат по-скоро като стандартна услуга. Отговор на този въпрос ще дадат клиентите, които инвестират в качествен копирайтинг и виждат резултатите от него. Всичко останало са просто приказки.
 3. B

  Нов сайт за интериорен дизайн

  Благодаря @bojigoll чак сега забелязах, че тази тема е на 1 година и най-вероятно авторката не влиза тук :)
 4. B

  Нов сайт за интериорен дизайн

  Съдържанието също не е окей... има немалко грешки, а и това, което го правите с болдването на текста (може би с цел SEO), е отживелица и Гугъл не гледа с добро око на тази остаряла практика. На много места личи и т.нар. кийуърд стъфинг, а това не трябва да се случва. Насищането на кл. думи...
 5. B

  Предлагам копирайтинг услуги на разумни цени

  Здравейте, предлагам копирайтинг услуги, писане на блог статии, изграждане на съдържание за сайтове и писане на SEO статии за линк билдинг. До момента имам над 100 доволни клиента и близо 15 години опит зад гърба си. Пиша на всякакви тематики, без изключение. Работил съм за множество медии...

Горе