SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Последно съдържание от vkusno

 1. V

  Препоръчайте SEO експерт от България

  Ако сте работили или работите с някой SEO експерт и сте доволни от него, дали може споделите неговото име и контакти? :) Търсих фирми, но ми излизат дооста скъпо.
 2. V

  Давате ли пари на фирма / човек да се занимава с маркетинга на сайта ви?

  Здравейте, Не съм много редовен тук напоследък, но понеже от известно време се чудя дали да не наема някой да се занимава с маркетинга на мой сайт, за това искам да ви попитам, дали вие го правите?
 3. V

  Drupal лектор / експерт

  Здравейте, Искам да ви попитам дали можете да ми препоръчате Drupal лектор / експерт? Трябва ми такъв човек за направата на обучение на място в София за основно и средно ниво в Drupal на около 3-4 програмиста във фирма. Издирвам от около седмица и за сега без успех, така че реших да се...
 4. V

  Съвет за 2 домейна за 1 сайт

  Здравейте, знам, че много пъти се е коментирало по тази тема, но имам дилема какво да правя с 2 домейна за един сайт. Така ситуацията е следната, имам домейн на 6 години на който е сайта от толкова време, всички линкове са към него и сега имам същия този домейн, само че .bg и сега се чудя какво...
 5. V

  Проблем със structured data

  Здравейте, имам някакъв странен проблем със structured data. С инструмента на Goolge www.google.com/webmasters/tools/richsnippets страниците ми имат всичко рейтинг, брой гласове, снимка и breadcrumbs но при самото търсене не излизат. Можете ли да ми дадете някаква идея защо се получава така?
 6. V

  Facebook down O_O

  Facebook не се отваря и проблема май не е в моя телевизор защото на всички сайтове like и share дава 500 O_o..
 7. V

  Търся хора за пинг на сайт от чужбина

  Много ще съм ви благодарен да пингнете сайта vkusnotiiki.net ако не сте в България. Нужно ми е да знам от къде го пингвате + секундите. Нещо не е наред с достъпа от вънка и искам да проверя.
 8. V

  Гуугъл ми бави сайта

  Имам заради рекламите и бутона им 6 javascripta и те се зареждат мега бавно заедно с картинките и рекламите ... Сайта достига до 3 секунди заради тях. Вие как се справяте с това?
 9. V

  Нов дизайн на Vkusnotiiki

  Днес пуснах изцяло променен сайта vkusnotiiki.net с нов дизайн и нови функционалности. Ще се радвам да споделите мнения и препоръки за него. Благодаря предварително :)
 10. V

  IE6 - Модерни браузери

  Имаше преди един сайт в който беше обяснено като на малоумници, как да си инсталират модерен браузер и даже имаха едни банери/ленти с текст за IE6 че е стар браузер и т.н. Общо взето вие какво слагате за да предупредите потребителите, че IE6 е ужасен и сайта не се вижда добре с него.
 11. V

  Мат кътс и +1

  Забелязах, че Мат си дава +1 на всичките му статии в блога сам нищо, че е негов и статиите са негови. Това да не значи, че и ние трябва да си нацъкаме всички +1 на страниците ни в сайтовете? :)
 12. V

  Дойде и момента IE6 да си отиде!

  Най-накрая и M$ решиха да спрат IE6 и така да си популяризират малко IE9-ката. Аз като девелопер се радвам не знам за вас :D Ето и сайта. http://www.theie6countdown.com/
 13. V

  Scaling WordPress for High-traffic

  Мисля че ще има доста заинтересувани и не следящи nettutts затова пускам линкчето Scaling WordPress for High-traffic Можеше да преведа заглавието но и така ставa :D
 14. V

  Google пуска нов филтер за кулинарни рецепти

  Който се интересува може да види тази статия Google whips up new search filter for recipes Интересно кога ще го пуснат на всякъде.
 15. V

  Писмо от google adsense

  Днес получих мейл от adsense-noreply ет гоогле.цом на пощата ми но всичко е с въпросителни (???) пробвах да го прочета с какво ли не (с убунту 10.04 съм), даже влезнах с всичките клиенти който предлага cpanel-а хоред скуерд роунд кюб и не и не остава си с (????) Някакви идеи как да го прочета :)

Горе