SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Инструмент за проверка на HTTP response headers

cloxy

Super Moderator
Екип
Обновявам си SEO//Webmaster инструментите, че не са пипани от 10 години. До сега част от тях бяха на домейн cloxy.net . Ще ги обединя под нов общ бранд "4tools" заедно с всички други инструменти, които съм разработвал. Първият завършен е:

HTTP Response Headers Checker (headers.4tools.net)

Ще пускам тук теми и за другите обновени SEO инструменти, когато са завършени. Ако някой забележи бъгове или има предложения за подобрения, ще се радван на обратна връзка.
 
Ей, супер, мерси много Васко, че не пропускаш да ни информираш за новостите около тулчетата ти. Те са постоянно ползвани от хората. Аз лично съм фен на този за контент стилърите, който им плюе шлюкавица. :)

П.П: Ако имаш време, ще си шернеш ли всички тулчета тук с описание какво правят и как може да са полезни, ще е супер за всички си мисля. :)
 
Да, докато ги преправям и пускам новите, ще ги споделям и тук. Че те наистина имат нужда от малко документация и описание какво са и как се работи.
Супер. С нетърпение ще ги очакваме. Още доста хора ползва този пойзън тула за копирането на съдържание. ;)
 

Горе