SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Агрегатор на съдържание

zloradi

New member
Здравейте, имам малък сайт, който се посещава предимно от хора с определени хоби интереси. Искам на една страничка да сложа агрегатор на съдържание/новини, касаещи съответната ниша. Вече съм подбрал няколко сайта/блога с rss емисии. Интересува ме дали ще си имам неприятности от Гугъл? Дали се гледа като дублиране на съдържание? Всъщност ще се появява само списък със заглавията като линк към съответната статия/новина. Нещо като това: metanews | original news aggregator но много по-малко разбира се.
 
Re: Агрегатор на съдържание

А евентуално някакъв скрипт да ми препоръчате...
 
За: Агрегатор на съдържание

За: Агрегатор на съдържание

Щом е само заглавие и щом няма да е много, няма проблеми според мен. Добре ще е на страницата да добавиш някакъв уникален текст, например може да опишеш самата страница, да обясниш че вземаш по рсс новини и т.н. Все пак да не са само голи линкове на страницата.
 
Re: Агрегатор на съдържание

Благодаря.
И още един въпрос. Линковете no follow ли трябва да са или не?
 

Горе