SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Алтернатива на Host Gator

H1pNoTiC

New member
Здравейте,

Отново отварят тема, тъй като последно дискутираните са стари и може би информацията в тях не е много актуална. Две години съм клиент на Host Gator и нямах, кой знае какви проблеми с тях до преди около месец. Първо много ме разочароваха, че без никакво предварително оповестяване започнаха да ми начисляват ДДС върху фактурите и ми обясниха, че вече ще е така. Опитах да направя нова регистрация (фиктивна) за да видя дали има такова нещо, и се оказа че никъде не пише че 2 години след регистрация и след 4 плащания досега, ще започне начисляването на ДДС. Въпроса не е в парите, просто такива "внезапни" такси не ми се нравят. Другата причина е, че преди седмица преместиха акаунта ми на друг сървър. От тогава започнаха проблемите. Всеки ден по 1-2 часа downtime поради това че съм им претоварвал сървъра. При положение, че в момента имам с над 50% по-малко трафик от преди и няколко преместени сайта, си е чиста доза извиване на ръце. Сайтовете имат кеш, изключил съм регистрациите, всичко е максимално сбито и пак ревът (а преди на стария сървър всичко си беше включено и никакво щадене на ресурс и всичко си работеше перфектно). Трето - съпорта им е сбирщина от роботи, който говорят само шаблонен език, на всеки въпрос ми отговарят шаблон, не осигуряват решение на проблема а ме пренасочват към някакви блогове. Като цяло до гуша ми дойде от тях. Видях в други форуми и лицевата книга, много други тяхни клиенти да се оплакват от същото. На това се дължи и ежедневното им пускане на ваучери за намаление, за да запълнят дупката от избягалите.

В тази връзка търся тяхна алтернатива с локация САЩ. Средно натоварване на ден около 10 хиляди към момента, при възможност да бъде без ограничение на трафика и дисковото пространство. Очаквам предложенията ви и благодаря предварително.
 
За: Алтернатива на Host Gator

За: Алтернатива на Host Gator

То и на мен почнаха да ми вземат някакво ддс вече изведнъж. Като ги питах как така, нямаме ли договор помежду си за някаква точна цена, викат да ама нямало друг начин, до сега правели явно някакъв трик за да не вземат и да е по-ниска цената, ама вече ги задължили и нямало как да стане номера. Май е само за Европа това или нещо такова.

Също и на мен ми претоварваха сайтовете на скоро, въпреки че имах с 30% по-малко посещения от преди. След като блокирах сумати спам ботове и се рових из логове и статистики един месец и на края се оправиха нещата. Китайците яко спамят, както никога преди. Масово ботове, много IP адреси... Имам няколко стотин IP адреса блокирани в htaccess файла.
 
За: Алтернатива на Host Gator

За: Алтернатива на Host Gator

Прочетох много добри ревюта и отзиви за iPage, но те може да са написани от тях :) Пробвах съпорта - никакво чакане на секундата ми отговориха. Бързи и изчерпателни отговори. Някой ползвал ли ги е?
 

Горе