SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Атрактивна рекламна оферта в mama-gotvi.org

unhumannature

New member
Здравейте!

Искам да ви предложа реклама в сайта mama-gotvi.org. Каква е реклмата? Получавате рекламен банер 468Х60 в края на всяка рецепта за 1 месец само за 3лв. Банера ви ще се върти заедно с банерите на другите рекламодатели на произволен принцип (за това и цената е 3лв на месец). Защо да рекламирате? Сайтът има по 300 посещения (отварям аналитикс на желаещите), сайтът се класира на челни позиции за дадени ключови думи. Сайтът получава повечето си посещения директно от google. Сайтът е сериозен и се обновява ежедневно. Сайтът има PR3. Няма ограничен брой месеци, за които да поръчате реклама. Тоест дори сайта след 3-4 месеца да има по 1000 посещeния пак ще сте на 3 лв на месец(защото така сме се разбрали). За повече информация може да ми пишете директно тук или на ЛС.

Относно начина на плащане - epay, банков превод, пощенски запис.

Димитър Димитров
 
Re: Атрактивна рекламна оферта в mama-gotvi.org

Всеки банер има равна възможност за показване измежду другите. Банерите зависят от броя на поръчките. То за това и цената е 3 лв.
 

Горе