SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилейт програма за хранителни добавки

tsokala

New member
Запознайте се с партньорската програма на Monster Nutritions онлайн магазин за хранителни добавки. За въпроси и подробности, моля коментирайте в темата или на ЛС. Пожелаваме успех на бъдещите ни партньори.:)

КАКВО Е ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА ?
Нашата афилейт програма Ви дава уникалната възможност да спечелите допълнителни доходи от Вашите сайтове.

За целта е необходимо да поставите наш или изготвен от Вас банер и да му поставите вашият афилейт линк, който ще получите при регистрация в системата.

КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ?
За да се регистрирате в системата е необходимо да посочите e-mail адрес и произволно избрана от Вас парола.

След като се регистрирате ще получите писмо на предоставеният e-mail, с което да потвърдите регистрацията си.

Отваряйки линка, съдържащ се в писмото, Вие ще бъдете прехвърлен на страницата на нашият сайт и съответно във вашият афилейт профил, където ще фигурира линка, към който да насочите банера.

КАК СЕ ОТЧИТАТ ПОРЪЧКИТЕ?
След като посетител от вашият сайт кликне върху рекламният банер, системата поставя бисквитка, която важи за срок от 30 дни.

Ако през този период посетителят направи поръчка, програмата ще отчете това и в профила Ви ще се отразят имената на клиента и продуктите, които са поръчани. Освен това на e-mail адреса, с който сте регистриран, ще получите и копие от поръчката с цел нещата да са максимално прозрачни. Всеки от Вас е в правото си да тества системата по всяко време - ако решите да направите това, моля попълвайте полетата с "тест" , "проба" или нещо подобно.

КАКВА КОМИСИОННА ЩЕ ПОЛУЧА?
Комисионната, която ще получавате е в размер на 7% от натрупаните за съответният месец поръчки и ще бъде изплащана чрез банков превод или Paypal в зависимост от вашето желание.

В системата можете да се включите от тук http://monsternutritions.com/sign-in
 
Последно редактирано:

Горе