SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт Програма на онлайн магазин Ivon.BG - 10%

Афилиейт Програма на онлайн магазин Ivon.BG

Ivon.bg-logo.jpg

affiliate_10percent.gif


Регистрирай се като партньор.

Онлайн магазин за дамско бельо и дрехи Ivon.BG, Ви представя своята афилиейт програма. Магазинът предлага над 4000 луксозни бутикови артикула на изключително ниски цени. По този начин дава възможност всеки пълнолетен гражданин на Република България да стане наш партньор, и по този начин да печели допълнителни доходи, седейки на компютъра си.

Кой може да се включи в програмата?

Всеки български гражданин, навършил 18 години, може да стане наш партньор. Важно : Регистрация като клиент е различно от регистрация като партньор. Двете регистрации нямат нищо общо, т.е. ако сте регистриран като клиент, трябва да си направите регистрация като партньор. Вашият акаунт ще бъде одобрен в рамките на 24 часа.

Как функционира програмата?


Онлайн магазин Ivon.BG Афилиейт програмата е безплатна и дава възможност на нейните членове да печелят, поставяйки една или няколко препратки на техен уеб сайт, който рекламира Онлайн магазин Ivon.BG или специфичен негов продукт. Всяка продажба на клиент отворил съответната препратка, ще реализира комисионна за партньора. Стандартната комисионна в момента е 10%.

Партньорската ни програма е много опростена и не се изисква компютърни познания. Нужно е да се регистрирате . след което вие ще имате генериран проследяващ код, който може да намерите във вашия акаунт - Информация - Код за програмата.

За да бъдете сигурни, че ще бъдете заплатени за препратките, които идват от вашия сайт ние трябва да проследим това като поставим код в URL's свързани към нашия магазин. Може да използвате инструментите да генерирате линкове към Онлайн магазин Ivon.BG уеб страницата.

Генериране на код за всички продукти в Ivon.BG :
За да генерирате линк с ваш проследяващ код трябва към линка на магазин Ivon.BG Дамско бельо и дрехи, сутиени, прашки, бикини да прибавите ?&tracking= и вашият проследяващ код
Пример : Ако вашия проследяващ код е 5050df765635c , трябва да се получи Ivon.BG Дамско бельо и дрехи, сутиени, прашки, бикини

За генериране на код за точно определен продукт :
Ако искате да генерирате код за точно определен продукт, трябва към линка на продукта Супер прашки Ava да добавите &tracking=5050df765635c
Така вашия проследяващ код за този продукт е Супер прашки Ava

НОВО!
Регистрация в Банерна програма


Ако имате сайт със свободни позиции, може да си направите банер изключително лесно и бързо. Може да изберете от 11 различни размера, също така да изберете цвят какъвто най-добре пасва на вашия сайт.

Нужно е да попълните и генерирате банер за 1 мин, следвайки следните указания :
* Тип на банера - чрез тази опция вие избирате 1 от 7-те варианта какви продукти да бъдат показвани на вашият банер.

* Избери категория - от тук може да избирате от коя категория да се показват продукти.

* Избери производител - тази опция позволява да изберете кои продукти на даден производител искате да се показват на вашия банер

* Избери размер - от това меню избирате размера на банера
-[ Прегледай размерите на банерите ]

* Select a Color Scheme - има предварително зададени 5 разцветки. Ако искате вашият банер да бъде с цвят по ваше желание, то тази опция не бива да бъде избирана, а трябва да си генерирате HTML кодове от по-долните полета.

* Име на банера - името на банера е изцяло за ваши нужди. То няма да бъде видимо на банера във вашият сайт. Предназначено е, когато имате повече от един банер, да може да се ориентирате по името му.

* Името на сайта в който ще поставите банера (напр. mysite.com) - в това поле трябва да напишете името на сайта, в който ще се постави генерирания банер. Не трябва да се слага http:// или www.

* Избери език на банера (изберете English) - независимо, че банера е на български език, то трябва да се избере English. В противен случай няма да може да генерирате банер, поради грешка.

След като генерирате банер, вземете кода, който системата ще ви генерира, и го поставете във вашият сайт. По всяко време Вие може да променяте всички настройки по него.

Статистика : От менюто Banner list, то вие имате пълен контрол, мониторинг и подробна статистика за поставени банери във ваши сайтове.
-Продукти, които ще бъдат показани
-Статистика
-Изчисляване на възможна печалба

Колко ще спечеля?

Комисионната на онлайн магазин Ivon.BG e 10%. Вие може да предлагате нашите продукти или като цяло Ivon.BG във вашия сайт, блог, форум в който сте регистрирани, във вашите фейсбук страници и други социални мрежи.

Кога ми се начислява комисионната?

Когато бъде закупен продукт, чийто реферал сте вие, вашата комисионна ще бъде добавена във вашия акаунт след 20 дни. За което ще бъдете уведомени чрез email (много вероятно в спам папката ви)

Как мога да получа комисионната?

Във вашия партньорски акаунт ще имате подробна статистика, кога и колко комисион сте заработили. При регистрацията на партньор, вие избирате платежния метод, чрез който искате да Ви се изплащат заработения комисион. По всяко време може да промените метода на получаване на комисион - чрез банков превод или Paypal. Минималната сума за получаване на комисионен превод е 50 лв. При достигането на тази сума, ако искате да си получите сумата е нужно да го заявите, като ни пишете чрез формата за контакт. Датата за изпращане на комисион е 15-о число всеки месец. Всички заявки преди 15-о число на месеца ще бъдат обработени същия месец.

Регистрирай се като партньор.
(Това не е реферален линк)​
 

Горе