4
4140
Guest
Има ли такова животно на нашия пазар?
Поогледах, но не намерих нищо
Поогледах, но не намерих нищо
Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!
Koга за последно си плащал гражданска?Чували ли сте за Гражданска отговорност от 60 евро някъде?
това не го разбрах, аз от близо 2 години си плащам по-толкова. Иначе съм съгласен, че в БГ от афф сайтове за застраховки не могат да се извадят никакви пари, ето и един такъв афф сайт за застраховки който съм добавил но досега никакви пари не съм вадил. Идва времето за новите застраховки така че ако някой желае може да си направи през мен поне да пробваме как са с комисионата и с плащането www.kostenets.zastrahovaise.comKoга за последно си плащал гражданска?
В коя компания е това? В SDI най-тънкото, което ми предложиха беше на Лев ИНС - 183 лв на разсрочено, а ако искам зелена карта, ще трябва да платя още 30 кинта. Казвайте бързо къде се застраховате!това не го разбрах, аз от близо 2 години си плащам по-толкова.
..
Собственик: физическо лице
Възраст: 64
Шофьорски стаж: 43
Винa за ПТП през последните 3 г: не
Марка: Хюндай
Модел: Пони
Вид МПС: лек автомобил
Обем на двигателя: до 1300 куб.см.
Цена: 124.74
В коя компания е това? В SDI най-тънкото, което ми предложиха беше на Лев ИНС - 183 лв на разсрочено, а ако искам зелена карта, ще трябва да платя още 30 кинта. Казвайте бързо къде се застраховате!![]()
Абе сетих се, че не всички карат колиХюндай Пони 1,3л. и Сааб 2,0л. са им съвсем различни застраховките.![]()