SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт кампания на Афилиейт кампания на VODO.bg в мрежата на AffiliateForMe

Празниците наближават. Това означава, че ако не сте помислили още за хубав тоалет, който да ви направи по-различни и свежи, или за подаръците, които трябва да подарите на вашите близки и приятели, VODO.bg идва точно навреме.

Добре дошли в онлайн магазина VODO.bg!
VODO.bg е интернет магазин, където можете да се насладите на удобството от онлайн пазаруването, а наред с това ще бъдете в крак с модните тенденции и явления, гардеробът ви ще бъде освежен, поради голямото разнообразие и ще останете доволни от направените покупки, защото ще бъдете посрещнати добре. Магазинът се управлява от амбициозен екип, който се старае да предостави най-новите тенденции на българския пазар, като междувременно ви зареди с позитивна енергия, за да бъде ежедневието ви по-усмихнато. VODO.bg поддържа свой блог пълен с актуална информация, за да сте в крак със всички новости и полезни идеи в света на модата.

Какво предлага VODO.bg?
„Стил и настроение“ – така с три думи може да се опише това райско кътче за онлайн мода. Ако искате да бъдете стилни, актуални и всеки ден различни, и в същото време вашите финанси съобразени, то VODO.bg ще стане любимото ви място за пазаруване. Там ще откриете мъжки и дамски дрехи, както в класически, така и в спортно-елегантен стил, подходящи за за всеки случай и сезон. Моделите на дрехите са взети от световната мода, материите и кройките са качествени, разнообразни и красиви. И за да бъде завършен вашия тоалет или подарък, VODO.bg се е погрижил за това, предоставяйки разнообразие от различни атрактивни и изискани аксесоари.

Нашите ваучери – вашите решени проблеми!
Замисляли ли сте се, колко много усложнения, проблеми и недоволства може да спести един ваучер за подарък? Вместо да си губите ценно време в избирането на подарък, ваучерите в този случай може да бъдат оригинално решение на проблема и накрая всички да бъдат доволни.

Как да си поръчате от VODO.bg?
След като сте избрали артикул от VODO.bg може да заявите доставка по телефон или чрез системата за поръчки на онлайн магазина. Ако предпочитате втория вариант е необходимо да се регистрирате или да използвате формата за бърза поръчка, за да може да се осъществи обратна връзка, с цел уточнения по заявката, както и за напред да бъдете информирани за нови артикули, промоции и събития.

За лоялността и точността, която проявяват VODO.bg можете да се уверите, като станете техни клиенти. Ще ви бъде отговорено на всички въпроси лично, а на всички възникнали проблеми ще бъде намерено решение.
За по-подробна информация можете да се свържете с тях на сайта www.vodo.bg или да посетите тяхната Facebook страница.

Кампанията в AffiliateForMe:
Афилиейт кампанията на VODO.bg ще е с 12% комисионна от продажбите на сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 60 дни. За повече подробности, моля свържете се с нас.
Кампанията стартира от 5 декември 2013 година!
 

Горе