SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт кампания на ПАРФЮМ МАРКЕТ в мрежата на Affiliateforme


Отдайте се на неустоимото удоволствие, подчертавайки вашата индивидуалност и дарете на околните настроение с ПАРФЮМ МАРКЕТ!

„Парфюмът на дадена личност говори за нея повече от почерка й.”
Кристиан Диор

Въпросът "Какво да купя за подарък?" винаги изниква пред вас, когато ви поканят на някой личен празник. Ако искате той бързо да бъде решен, предложенията от двата онлайн магазина на ПАРФЮМ МАРКЕТ идват точно навреме.


Добре дошли в онлайн магазините за парфюми на световно известни марки www.parfium-market.com и www.parfiumbg.com, където можете да се насладите на удобството от онлайн пазаруването! Двата онлайн магазина се управляват от амбициозен млад екип, който се старае да ви запознае с всички тенденции в света на парфюмерийния бизнес, като междувременно ви зареди с позитивна енергия, за да бъде ежедневието ви по-усмихнато. ПАРФЮМ МАРКЕТ поддържа имейл промоционален бюлетин и свои фен Facebook страници пълни с актуална информация, за да сте в крак със всички промоции и актуални тенденции.

Какво предлага ПАРФЮМ МАРКЕТ? „Настроение и стил на достъпни цени“ – така с няколко думи може да се опише мисията, с която са създадени двата интернет магазина. Ако искате качествено и бързо персонално обслужване, финансово изгодно, то магазините на ПАРФЮМ МАРКЕТ ще станат любимото ви място за пазаруване. Там ще откриете огромно разнообразие от дамски и мъжки парфюми.

Защо онлайн магазините са два? ПАРФЮМ МАРКЕТ поддържа два онлайн магазина, насочени към различна аудитория. Едноименния www.parfium-market.com e с дизайн насочен към мъжката аудитория, докато www.parfiumbg.com e изцяло в лилаво-розовата гама и е насочен към женската аудитория. Така нашите афилиейти имат възможност да направят своя избор между двата магазина, според своята собствена аудитория.

Как да си поръчате от магазините на ПАРФЮМ МАРКЕТ? След като сте избрали артикул може да заявите доставка по телефон или чрез системата за поръчки на онлайн магазина. Ако предпочитате втория вариант е необходимо да се регистрирате,за да може да въведете данни за доставка, както и за напред да бъдете информирани за нови артикули, промоции и събития.

За лоялността и точността, която проявяват от ПАРФЮМ МАРКЕТ можете да се уверите, като станете техни клиенти. Ще ви бъде отговорено на всички въпроси лично, а на всички възникнали проблеми ще бъде намерено решение.
За по-подробна информация можете да се свържете с тях на сайта www.parfium-market.com
или www.parfiumbg.com, или да посетите тeхните Facebook страници Mixx Zone и Parfiumbg.com

Кампанията в AffiliateForMe:
Афилиейт кампанията на ПАРФЮМ МАРКЕТ е с 10% комисионна от продажбите и за двата сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 180 дни.


За повече подробности, моля свържете се с нас.

Кампанията e стартирана януари 2014 година!
 
Последно редактирано от модератор:

Горе