SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт кампания на FASHIONMIX в мрежата на AffiliateForMe

Представяме ви още един от нашите търговци: FASHIONMIX



Едно от важните условия един мъж да изглежда добре и да бъде харесван, е да се облича добре. Както знаем, обаче подбирането и съчетаването на подходящо облекло изисква време, което в този забързан живот е доста ценно и недостатъчно. Ето защо, в такива моменти на помощ идва онлайн шопинга. Знаем, че за разлика от мъжете, жените доста са облагодетелствани в това отношение, защото интернет пространството ври и кипи от сайтове за дамска мода и красота.

За да се запълни тази „дупка” и мъжете да не се чувстват пренебрегнати, екипът на FashionMix създаде онлайн магазин за мъжка мода, където може да откриете разнообразие от модели на модерни мъжки облекла, обувки и аксесоари за ежедневието, свободното време, или пък за вечерта, когато е време за някой нощен клуб или дискотека.

Открит преди по-малко от година, FashionMix вече е с над 46 000 фена във Facebook и с топ-продукти в нишови категории в модния бранш, което го превърна в любимото място за пазаруване, използвано както от много български мъже, така и от техните приятелки и съпруги.
Много ще се запитат кое прави FashionMix толкова уникален и неповторим? Ами това е мисията на неговия екип. Ето какво споделя той по този въпрос:

Fashionmix.eu е онлайн магазин за мъжки дрехи, обувки и аксесоари и в същото време общество за споделяне на актуални тенденции в мъжката мода и стил. Нашата мисия е да облечем всеки български мъж модерно и различно с бюджет съответстващ на стандарта не само в София, но и в цяла България! Развиваме и онлайн списание, което можете да видите на www.fashionmix.eu/blog/, тъй като освен да продаваме мъжки дрехи, мисията ни е и да помогнем на мъжете, споделяйки най-новите новини и модни тенденции в мъжката мода и стил, съвети и идеи за подбиране на правилната дреха, както и нейното съчетаване, спрямо вкусът и характера на търсещия мъж!”

Търсите Fashion подарък за мъж?
FashionMix разполага със специална секция с идеи за подаръци за мъже. А пък Вие самите можете да си направите списък с желани подаръци и да го споделите с всичките си приятели във Facebook. Оставете те да Ви изненадат!

А за да останат клиентите удовлетворени от шопинга във FashionMix, те получават поръчката за един ден, а ако стойността и е над 50 лв, доставката е безплатна.

Регистрацията във FashionMix.eu пък, Ви дава много допълнителни бонуси и отстъпки при пазаруването.

FashionMix предлага голямо разнообразие от мъжки дрехи, обувки и аксесоари с гарантирано качество! Започни пазаруването на мъжки модни дрехи още сега!

Кампанията в AffiliateForMe:

Афилиейт кампанията на FashionMix е с 10% комисионна от продажбите на сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 60 дни.
За повече подробности, моля свържете се с нас или следете официалния ни блог.

Кампанията стартира на 24 октомври.

Станете афилиейт на FASHIONMIX още днес!
 

Горе