SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт кампания на Glow.bg в мрежата на AffiliateForMe

4+%25281%2529.jpg

Представяме ви следващия ни търговец: Glow.bg

Всички знаем, че бижутата и аксесоарите са неизменна част от нашето облекло. Понякога те идват като важен акцент на облеклото или допълващ елемент, който придава завършен вид на нашата визия. Но за да изпълнят своята задача, аксесоарите и бижутата трябва да бъдат качествени, стилни и красиви.

Glow.bg е най-новият специализиран онлайн магазин, в който може да намерите елитни модели часовници, голяма част от които ръчна изработка, дизайнерски бижута и дамски чанти. Glow.bg обединява няколко различни чужди марки на българския пазар и е официален, и единствен представител на марката Vancaro за България. Дизайнерските бижута в стил Лондон, нестандартен вкус от Италия и прецизна точност от Дания, могат да ви пленят със своята изящност, съвършенност и красота.
Разнообразието от часовници, колиета, гривни, брошки и обеци е богато, като имате възможност да избирате между официални и по-ежедневни модели. Други марки представени от Glow.bg, са Too Late, Danish Disign и др.

Glow.bg организира специални отстъпки и промоционални кампании в полза на потребителите, като намаления на определен продукт или серия продукти, процентно намаление на цялата поръчка, подаръци в томболи и игри и др.

Glow.bg ще се радва да ви помогне в избора на елагантен часовник или нестандартно бижу, което да представи вашата същност.

Кампанията в AffiliateForMe:

Афилиейт кампанията на Glow.bg ще е с 8% комисионна от продажбите на сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 60 дни.

За повече подробности, моля свържете се с нас или следете нашия блог.

Кампанията стартира на 25 октомври 2013 година!

Станете афилиейт на Glow.bg сега!
 

Горе