SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт кампания на SIMpatik в мрежата на Affiliateforme

SIMpatik е услуга, която ползвате при всяко Ваше пътуване в друга държава и говорите в роуминг. При закупуването на SIMpatik получавате нова СИМ карта, която ползвате с мобилния си телефон докато пътувате, без да се притеснявате от високи и непредвидими сметки за роуминг.

Една карта - два номера
С покупката на СИМ карта SIMpatik Вие получавате два номера – български фиксиран и британски мобилен. Те работят едновременно и когато правите изходящо обаждане, можете сами да изберете кой от двата номера да ползвате, като в същото време приемате обаждания и на двата си номера.
Български фиксиран - за да могат Вашите близки и приятели да Ви избират на най-ниски цени от България. Обаждането до този номер струва колкото обаждане до български фиксиран номер, независимо в коя държава се намира притежателят на карта SIMpatik.
Британски мобилен – него можете да предоставяте на Вашите чуждестранни бизнес партньори и приятели, тъй като е лесно разпознаваем в целия свят.


Без договор и месечни такси
SIMpatik е предплатена СИМ карта и при нейното закупуване не се сключва договор и не се плащат месечни такси. Няма скрити такси и условия. Избирате подходящия за Вас стартов пакет с необходимото Ви време за разговори, след което при нужда презареждате с ваучер или онлайн през уебсайта ни. Времето за разговори в СИМ картата няма срок на валидност, можете да го изговорите и за 3 години!

Най-ниски цени за входящи и изходящи обаждания
Блaгoдарение на иновативния ни метод и технология за избиране, разходите Ви за обаждания в роуминг в чужда държава намаляват до 90%.

Контрол на разходите
Тъй като услугата е предплатена и няма месечни такси, Вие няма как да бъдете изненадани от висока сметка за разговори. Говорите толкова, колкото сте предплатили, а когато имате нужда от презареждане просто го правите с ваучер или на уебсайта на SIMpatik. Веднага след успешно плащане сумата ще бъде отразена по Вашия баланс.



Мобилен интернет
С изгодните тарифи за мобилен интернет в роуминг използвате смартфон-а си по предназначение вече и докато пътувате.


Как да си закупите SIMpatik?
Може да поръчате СИМ карта SIMpatik лесно и бързо през техния уебсайт. Можете да платите онлайн или в брой на куриера. Доставянето на Вашата поръчка е до 2 работни дни на посочен от Вас адрес.
SIMpatik работи с международни доставчици и не е част от българските мобилни оператори. SIMpatik е ЗА достъпните цени за роуминг услуги и застава зад регулацията на роуминг пазара както в страните от ЕС, така и извън него.

За по-подробна информация можете да се свържете с тях, на сайта www.simpatik.bg/ или да посетите тяхната Facebook страница.

Кампанията в Affiliateforme:
Афилиейт кампанията на SIMpatik е с 20% комисионна от продажбите на сайта, реализирани от афилиейтите. Животът на бисквитките (Cookie Lifetime) е до 60 дни.

За повече подробности, моля свържете се с нас.

Кампанията е стартирана декември 2013 година!
 
Последно редактирано от модератор:
Добре предлагате вашата програма но защо не спрете да ми СПАМИТЕ пощата с вашите тъпи оферти. На края ще хвана да регистрирам пощата в КЗП и ще ви ропна там.
 

Горе