SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Афилиейт програми в мрежата на ForestView

Elena Mavrova

New member
Здравейте,

За изграждането на нашата афилиейт мрежа, във ForestView ние използваме формулата качествени кампании + добри партньори = стойност. Спазвайки тази формула, Ви представяме две кампании, които са активни от днес в нашата мрежа: Кампанията на ядки Гривас и кампанията на УниКредит Булбанк.

Описание на кампаниите:
Ядки Гривас
Включи се в играта на ядки Гривас ‚Разбери какво похапваш‘. Отговори правилно на въпросите и участвай в седмичната томбола за 5 Superior изненади! Покани трима приятели на страницата на ядки Гривас и участвай за още по-големи награди! Харесайте новата им страница във FB, за да станете част от тяхното семейство!
Комисионна: 0.30 лева на FB Like

УниКредит Булбанк
УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка с активи над 12 млрд. лева към края на декември 2012 г. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании и др. В услуга на сегашните и бъдещите клиенти, УниКредит създаде един нов продукт. Възползвайте се от опцията 'СУПРБРЗ ПТРБИТЛ СКИКРДТ' и вземете своя кредит сега!
Комисионна: 0.70 лева за направена регистрация

Двете кампании са активни от днес в нашата афилиейт платформа!
Регистрирайте се още сега и се възползвайте от нашите кампании, за да започнете да печелите!

Поздрави,
Елена
 

Горе