SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ацц от гуугле

Windboy

New member
Здравейте колеги, значи това не е точно тема за продаване, но незнам каде другаде да пусна темата. Имам акаунд в Google AdSense в които имам насъбрани парички, но като се сетя какви мъки бяха миналия път докато си осребря чека и ми презлява. Та решил съм да се отказвам от адесенс и се чудя сега какво да правя ? Мисля да продам на някои ацц-то примерно защото има около 70+ $ в него, но незнам дали гуугле няма да ми баносат домейна заради това. Ще се радвам, ако дадете малко "ъкъл" :)

П.С Незнайно защо се наложи да вляза през прокси =?= И се съмнявам, че имам някакъв бан тук. Ако някои администратор провери ип-то ми дали е в бан листа ще съм му благодарен. Мисля, че не съм злопотребявал от около 1 месец не съм писал само влизам да чета от време на време :)

Айде лека вечер от мен!
 
Re: Ацц от гуугле

Това с продажбата немога да се сетя как ще стане по добре си го дръж.
 
Re: Ацц от гуугле

Вземи си ги през western union паричките. Трябва да ги докараш до над 100 обаче.
 
Re: Ацц от гуугле

Мда - през western union си ги заяви. Няма и такса. Отиваш и си ги взимаш, нищо сложно няма. Само над 100$ трябва да ги събереш !
 
Re: Ацц от гуугле

Мда - през western union си ги заяви. Няма и такса. Отиваш и си ги взимаш, нищо сложно няма. Само над 100$ трябва да ги събереш !


Може ли да дадете малко повече инфо как тачно се взимат през уестър юниан и какво трябва да имам за да ги получа, че отново не ми се занимава с чекове. За 100-те долара знам :)
 
Re: Ацц от гуугле

Аз скоро имах един сайт и го продадох директно с адсенс. Какво толкова, влизаш, сменяш мейла и паролата и си готов. Много те знаят гуугъл какво правиш.

Иначе съм навит да го купя. Ако искаш пиши ЛС.
 

Горе