SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Банер реклама с SMS

Re: Банер реклама с SMS

Предлагам банер реклама с размер 468x60 10000 показвания на цената на един SMS от 2,40 лв. с ДДС на челна позиция в сайта http://www.morskisviat.com :)

Този пръдльо, дето е написал това, е много глупав!То не, че аз не съм, защото пратих 4 СМС-са, но пък, заради този пост, ще спрат сайта, който назнайно защо, няма никаква опция за контакти, освен някакъв телефон, на който отговаря някаква редакция на списание.Те пък твърдят, че незнаят нищо.

Е, май си направихте заключението, че това е измама.Ако не сте, се наредете на опашката от измамени и си кльопайте СМС-чета колкото щете.Надявам се до дни, сайта да е затворен, или поне глобен, както се полага!
 
Re: Банер реклама с SMS

Ами като гледам това е номер на Mobio, от там ще ти дадат контакти с човека на който е сайта и може директно да си го напсуваш, или поне да се разберете, защото може и да е накакво неразбирателство. Хората от Мобио са точни, и като им обясниш проблема според мен ще ти отговорят.
 
Re: Банер реклама с SMS

Обикновено в редакциите на хартиените вестници и списания наистина не знаят какво става по онлайн-изданията им.. как се рекламират, монетизират, трафик и т.н. Така че наистина вероятно става въпрос за някакво временно неразбирателство, а не измама. Уточнете си въпроса с ТС, който, предполагам, или отговаря за онлайн-изданието или се труди на ползу роду към същото.

пп. а може и офертата да е имала срок на давност. Все пак е минала половин година от тогава.
 
Последно редактирано:

Горе