SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Български интерфейс - нема не искам

nbsp

New member
Преди малко се логвам и гледам, че целият ми интерфейс е на български. Ползвам английската версия от години, откакто съм се регистрирал в програмата. А сега ми набутват бг версията без да ме питат даже...
Отне ми 3-4 мин. и едно разлогване докато се чатна как става да се върна на английски.

Re: Български интерфейс - нема не искам

Тъпо е да, и на мен ми се е случвало, ако се логнеш през google.bg/adsense ти слага български език автоматично.

искам следните 2 опции в конфига на гоогле:
на моето ИП (и моя акаунт), моля никога не предлагай локализиран текст
на моето ИП (и моя акаунт), моля изключи геотаргетинга

ама няма :cussing:

Еми пиши им. Ако се наложи доста народ ще застанем зад теб... просто почти на всички ни липсва тази опция :)

georgimateev каза:
и мен ме бройте!
Теб пък защо? Не ти ли се появява на немски? Или си искаш английския.

Нали се сещате, че ползването на услугите на Google не е задължително?

Тази компания започва твърде често да нарушава основното си правило.

Даже понякога при регистрация на акаунт започна да иска телефонни номера за да може да се идентифицират потребителите. Даже на стари потребители понякога извежда съобщение, че трябва да въведат телефона си (в противен случай не ги пуска в пощата по никакъв начин!).

Горе