SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Бързо монетизиране на трафик

Илиев

Well-known member
Преди дни стартирах едно ново сайтче и от вчера го регистрирам тук-там... в момента са ме изпляскали на първа страница на един от големите български портали и получавам доста трафик - над 400 уникални и над 1500 импресии за час и половина.

Така ще е в следващите 20-30 часа предполагам и се чудя как да изкарам малко парички от този трафик. Мислех да слагам адсенс след време на сайта, но дали да не го сложа сега... нов сайт със сравнително голям трафик... не знам дали няма да си прецакам адсенс акаунта така...

Други ppc програми не са подходящи за този сайт, та как мислите... дали да сложа адсенс толкова скоро, едва 3-4 дни след пускането на сайта?
 
Последно редактирано:
Re: Бързо монетизиране на трафик

E, че е загубена, загубена е... тепърва ще започвам да изграждам връзки. Но ако няма риск за АС ми, защо да не взема някой долар от ситуацията. :)

Първите 5 000 импресии ги пропуснах, сега сложих малко рекламки, пък да видим колко ще се изкара докато се нормализира трафика тази вечер или утре.
 
Re: Бързо монетизиране на трафик

Слабо, както и ти прогнозира. Не съм и очаквал повече де.

Платих си домейна и част от хостинга за следващата година. :)

ЕДИТ: да, за гбг става въпрос. не очаквах, че толкова хора цъкат новите сайтове показани там. явно аз, като не го правя, очаквам и другите да не го правят.
 

Горе