Висок Adsense CTR и филтри

• Автор Автор traki
  • Начална дата Начална дата

traki

Оптимист ReMember
Някой срещал ли е информация дали съществува такова нещо?
Нямам доказателства, но имам съмнения, че това може да е помогнало да хвана пеналти 200

Сайта е на нов домейн и е с вариращ CTR в рамките на 10-20 %

Re: Висок Adsense CTR и филтри

Някой срещал ли е информация дали съществува такова нещо?
Нямам доказателства, но имам съмнения, че това може да е помогнало да хвана пеналти 200

Сайта е на нов домейн и е с вариращ CTR в рамките на 10-20 %

10-20% не е проблем.

При положение, че не правиш нещо забранено разбира се. Нали знаеш, че сайтовете се преглеждат периодично.
Няма никаква връзка, между Adsense и SERP. Освен, може би редактор, който се обади на колега и каже че има един сайт, кoйто sucks, но прави доста трафик в Google. 🙂

И моля, свикни да пускаш темите в правилната категория!

Последно редактирано:

Ок, да търся другаде причината тогава. Иначе сайта е читав, няма груби изпълнения, може би младостта му оказва влияние или както казваш да съм настъпил някой дето не е трябвало 🙂

И моля, свикни да пускаш темите в правилната категория!
Ок, няма проблем, старая се в тази посока. За тази тема, специално, се чудих дали е за категориите SEO; Търсачки или за AdSense и като компромисен, по-общ раздел я пуснах в чат
Може би защото това е единственият форум, който може да се похвали 😛 че съм му член, нямам опит с форумите и допускам грешки, за което моля да бъда извинен 🙂

Ок, няма проблем, старая се в тази посока. За тази тема, специално, се чудих дали е за категориите SEO; Търсачки или за AdSense и като компромисен, по-общ раздел я пуснах в чат
Може би защото това е единственият форум, който може да се похвали 😛 че съм му член, нямам опит с форумите и допускам грешки, за което моля да бъда извинен 🙂

Ами adsense или seo става, но не е за чат. Това е сигурно седемдесетата твоя тема, която местя от чата....

...за което моля да бъда извинен 🙂 .Повече в чата няма да пускам , каквото и да става 😀

А... пускай, нема ядове. Само като почервенееш да не се вълнуваш много. ;D

Back
Горе