SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпросче за банер реклама

valbg

New member
Въпросче за цена на банер реклама. Най- сериозния играч в дистрибуцията на специализирана електроника ( на цена от 200 до 2000 долара) в УСА, има амбицията да излезе на световна сцена. Имат някакъв първоначален интерес да ги рекламирам след няколко месеца, но за нещо конкретно още не е говорено. Та да ви питам за мнение за каква цена да говорим за реклама в два сайта. Единия сайт е англоезичен, не е развиван сериозно, но прави по 12000 уникални месечно и десет пъти повече импресии. Има доста публикации и притежава най-голямата база данни в света с информация за въпросната електроника. Другия сайт е БГ форум с около 40 000 уникални месечно и към 300 000 импресии. Говорим за твърда цена месечно, не за плащане на клик и тем подобни.
 
Можеш да си свериш часовника със BuySellAds колко върви реклама в подобни сайтове.
 
Valbg - писах ти в другия форум.
 
Аха , видях. Бих дал допълнителна информация но няма как, разбираш как стоят нещата с фирмени политики за поверителност и прочее. Пък и проектите дето ги мислят ще се пускат чак към края на пролетта.
 
Ами най-обективно слагаш адсенс на въпросните позиции и отчиташ колко ти е сумата за 1000 импресии. Като имаш в предвид че гугъл взима комисион от 42% /ако не се лъжа/ , значи удвояваш цената и ги офертираш.
 

Горе