SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за казус с Домати - Повторения на ключова дума в галерия

boy6

New member
Здравейте, правя галерия на самостоятелна страница на тема домати. Всички връзки/снимки са в една страница и се викат със скрипт. Домати ще има в името на файловете на снимките - domati-razsad.jpg, domati-v-gradina.jpg, domati-v-magazina.jpg. Същото и в тъмбовете + -тхумб. Домати ще има и в deadings и captions. Heading - Домати на пазара в Кр. село, текст под снимката... Доматите на пазара в Кр. село...еди какво си. В alt и title таговете ще има пак домати. Лошо ли е това или няма много значение.
 
Много е важно на страницата да има текст свързан с темата, примерно 500 думи, да е съдържателен, структуриран и полезен за четене. И разбира се, не бива да се прекалява с повторенията на ключовата дума, дори и в алт текстовете. Сложи я на няколко места и това е.
 
Въпреки, че съм любител (утежняващо обстоятелство :) това е единствения форум, в който участвам с най-голямо удоволствие. Много благодаря.
 

Горе