SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за регистрацията в директории

nasesss

New member
Когато се регистрирате в чуждестранни директории, а сайтът е само на български език, на какъв език се прави регистрацията и има ли изобщо шанс за одобрение?

Благодаря предварително за всички отговори!

Re: Въпрос за регистрацията в директории

в DMOZ почти няма шанс - но в калпавите директории (десетки хиляди на брой) шанс има ако поставите реципрочен линк към тях (те сами ще Ви предложат на сайта си)

• Like
Реакции: nbsp

Когато се регистрирате в чуждестранни директории, а сайтът е само на български език, на какъв език се прави регистрацията и има ли изобщо шанс за одобрение?

Благодаря предварително за всички отговори!
На български ако е описанието, практически нямаш шанс за приемане, освен ако в директорията няма Regional -> Bulgaria.
Ако сайта е на български, но описанията на английски, то ще влезе в доста директории.
Ако описанието е направено грамотно и интересно и вдъхва доверие, то много от модераторите от мързел няма да отворят да видят що за сайт е.
Доказано е и мога да дам такива примери.

Реципрочните линкове с директории е стратегия от 1801г.

брех да му се не види колко съм бил изостанал с матрияла! чак ме стана срам - пък аз им взимам по 500-600 зелени на всяка високочестотна фраза на клиентите(като в 90% от случаите директориите стигат за да се излезе на топ10)

ми дайте наистина някой по-нов метод тогава! аз друго външно СЕО освен сателитни мрежи, платени линкове и 1ps+AllSub не ползвам...

брех да му се не види колко съм бил изостанал с матрияла! чак ме стана срам - пък аз им взимам по 500-600 зелени на всяка високочестотна фраза на клиентите(като в 90% от случаите директориите стигат за да се излезе на топ10)

ми дайте наистина някой по-нов метод тогава! аз друго външно СЕО освен сателитни мрежи, платени линкове и 1ps+AllSub не ползвам...

1) Статии
2) RSS канали
3) Пресрелизи
4) Социалки
5) Букмаркери
6) Уникални сервиси, които карат хората да те цитират безплатно
7) Постове във форуми
8) Подписи във форуми
9) Отговори в сервиси от рода на Въпрос/Отговор в Яху
10) Забравих за блогосферата :)
Това, че не ползваш, не означава, че няма :)

Последно редактирано:

ти сайта си не можеш дигна като хората па кви клиенти имаш

Горе